Insight by Mint – Akuutin kassakriisin hallintaan

Kassakriisi on käsillä monessa yrityksessä. Kaiken kiireen keskellä on hyvä hengittää syvään, rauhoittua ja ottaa uusi, luja ote kassanhallintaan.

Olemme tuottaneet kolme työkalua tehokkaaseen kassanhallintaan:

1. Kassarahoituslaskelma

Rahoituslaskelma on tarkoitettu tukemaan omatoimista kassan riittävyyden arviointia ja tarvittavan rahoituksen määrän laskentaa.

Kassarahoituslaskelma on excel-pohjainen ja tallennetaan käyttäjän omalle koneelle. Testistä ei välity mitään tietoa ulkopuolisille. Kassarahoituslaskelman käyttö on maksutonta ja lataaminen tietoturvallista.

LATAA KASSARAHOITUSLASKELMA TÄSTÄ!

2. Kassan kuntotesti

Kuntotesti on suunniteltu antamaan kattava yleiskuva yrityksen kassanhallinnan ongelmista, kipupisteistä ja kehityskohdista.

Testi on suoraviivainen itsearviointi, jonka pohjalta on mahdollista tehdä johtopäätökset ja määritellä omat kehitystoimenpiteet.

Kuntotesti on excel-pohjainen ja tallennetaan vastaajan omalle koneelle. Testistä ei välity mitään tietoa ulkopuolisille. Kuntotestin käyttö on maksutonta ja lataaminen tietoturvallista.

LATAA KUNTOTESTI TÄSTÄ!

3. Kassan stressitesti

Kassan stressitesti tehdään, kun kaipaat syvällistä tietoa yrityksenne oikeilla luvuilla.

Stressitestissä tarkastellaan ja testataan kassan tilanne, kassan riittävyys seuraavien 3-6 kk aikana, kassavirran rakenne ja laatu, muutokset kassavirrassa viimeisen 3-6 kk aikana ja kassavirran optimoinnin mahdollisuudet ja vaihtoehdot lyhyellä ja pitkällä aikajänteellä.

TILAA STRESSITESTI TÄSTÄ!

Tuemme laskelman ja testien tekemistä mielellämme. Toimimme pääsääntöisesti etäyhteyksin (puhelin, Skype, Teams) palvellen kaikkia yrityksiä kotipaikasta riippumatta. Välitämme luottamuksellista tietoa suojatulla sähköpostilla. Ota yhteyttä puhelimitse 0201 44 29 44 tai sähköpostilla info(a)mintconsulting.fi

MENESTYSTÄ LIIKETOIMINTAAN JA KASSANHALLINTAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.